SCHILDEREN OP MUZIEK IS EEN HELE BELEVENIS!

GEEF JEZELF EEN ONTSPANNINGSDAG
KOM SCHILDEREN OP MUZIEK


2019 aanvang 10 uur ( 9 uur 30 staat er koffie en thee met iets lekkers klaar)

einde rond 13 uur. Kosten 29 euro , inclusief verfbenodigheden + koffie en thee

SCHILDEREN OP MUZIEK is een ontspanningsoefening.
De workshop die ik geef brengt veel ontspanning teweeg.
Muziek is voor mij als een rivier die stroomt. De rivier stopt niet, hij blijft doorgaan met zijn verhaal. En dat verhaal moet je ondergaan.
Juist doordat je de muziek over je heen laat komen, kom je in andere sferen. Het is alsof je boven jezelf wordt uitgetild.
Muziek beweegt en maakt je los. Soms hebben we een neerslachtige bui, het zit ons tegen , maar als we mooie muziek horen, komen we los van alles. Waardoor het in ons weer kan stromen.
Hoe vaak zetten we ons niet vast in gedachten, die we zelf creëeren.
Schilderen met begeleiding van muziek is een pracht combinatie. Veel mensen deinzen terug als hun gevraagd wordt te komen schilderen. Hoe vaak heb ik een cursist niet horen zeggen : ik kan niet schilderen, dat zit niet in me. Met deze gedachten is de mogelijkheid wel te kunnen schilderen al afgesloten.
Iemand anders zegt me: ‘ik kan alleen maar pietepeuterig schilderen, ik wou dat ik ruim kan schilderen, de vrijheid kan voelen’.
Vele cursisten voelen zich na deze workshop heel gelukkig, omdat ze ontdekt hebben wat overgeven aan, teweeg brengt. Door niet te denken en niet te praten hierover. Wat als resultaat geeft, dat ze een gevoel hebben van ‘even gedoucht’ te hebben. Ze hebben het proces van ‘met kleuren spelen’ ondergaan. ‘ Kijken, wat het je doet.’ Zonder je vast te zetten in een gedachten van “dat moet het worden”.

 

Ben je al een tijd gespannen,

Voel je je al een tijd futloos,

Wil je ervaren wat muziek met je doet?

dan is deze workshop helemaal geschikt voor jou!  EEN AANRADER.

Alleen maar naar muziek luisteren en verfstreken op het doek zetten . Het maakt je ontspannen en vrij van beslommeringen.

MAIL SNEL: deze workshop is altijd snel vol.  www.lablanche@kpnmail

een leidster van Stichting Woord en Daad, waarmee ik de organisatie had, zei over de workshop:

Een paar jaar geleden heb ik samen met Annemarie een Workshop schilderen op muziek gegeven t.b.v. Woord en Daad. Het was een leuke en inspirerende Workshop, je laat alle beelden los de klank verteld het verhaal en vandaar uit dans je met je kwast over het papier. De resultaten waren verassend. Echt een aanrader. Stichting Woord en Daad.