Ken jij onverwachte momenten in je leven, die jouw plannen geheel overhoop halen? je hebt je pad uitgestippeld en het loopt heel anders.

Ben jij dan niet de bestuurder van jouw plannen.?

Mij is dit onlangs weer overkomen. ik was me bewust, dat wij mensen, het niet altijd voor het zeggen hebben. We kunnen nog zo goed iets plannen, maar een liefdevolle wereld, die wij niet zien, vibreert met ons mee. en kan ons een halt toeroepen. Wordt er niet bang van, de liefde volle wereld kent geen angst/

Sinds januari 2017 heb ik besloten mijn missie te volgen. NU BIJNA TWEE JAAR GELEDEN ,

MIJN LEVEN IS TOTAAL VERANDERD, DOOR ONVERWACHTE MOMENTEN, GEBEURTENISSEN , WAAR IK NIET OMHEEN KON. IEDER VAN ONS KRIJGT VAN DIE LEERSITUATIES. WAT DOE JE ER MEE?

 

 

 

 

 

Categorieën: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *