Gevoeligheden van de mens


Er kwam een vrouw op mijn spreekuur en zei vertelde mij, dat haar overbuurvrouw haar nooit meer dag zei. Zij was hier heel onthutst over, het was een probleem voor haar geworden. Mijn manier met iemand hier naar kijken  is : diegene naar haar inner-self te brengen. Ik gaf haar een meditatie, waarbij ze misschien de oplossing zelf zou vinden. En….. zij vond hem.

mijn meditaties zijn gericht op met LIEFDE alles bekijken. per slot van rekening zijn we allen verbonden met de grote LIEFDE. Deze grote energie is overal aanwezig! we  moeten hiervan BEWUST zijn. Het is een aanname. Iedere dag kunnen we ons verbinden met die energie.

Liefde verwarmt, maakt een probleem soepel. Wat zijn we niet verstijfd door wat er soms op ons afkomt.

Als iemand je onheus behandelt, laat het los, diegene is niet in de LIEFDE. Negatieve energie kan soms bij ons zitten en soms bij de ander. Wees je je bewust van je Negatieve energie. jij moet met negatieve gedachten  klaar komen, dat kan je niet aan een ander geven. Als een ander jouw negatieve energie wil geven, wend je dan af en loop door in je eigen positieve energie.

Binnenkort zal ik jullie een gratis  webinar hier over geven. Kijk op Instagram AnneMarielablanche, the pouwer of Creation.

 

 

 

 

 

Categorieën: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *