probeer in balans te blijven


Elk mens verlangt naar een leuk leven. Maar…..ieder mens heeft zijn moeilijke punten, die hij zelf mag oplossen. Soms hebben we een zware rugzak op ons rug, die we beter af en toe kunnen legen. Het is mijn ervaring, dat moeilijke punten  door de jaren heen terug komen, totdat je ze overwonnen hebt. 

Zo was ik vroeger  het mikpunt van kritiek van een ander, totdat ik me los kon maken van ‘deze negatieviteit van een ander”, en het bij de ander kon laten. Uiteindelijk kunnen we een negatieve eigenschap van onszelf, niet op een ander afreageren. We zullen het zelf moeten oplossen.

We komen allemaal moeilijke punten in ons leven tegen zoals:

  • Rouwverwerking
  • Sechte jeugdervaring, familieopstelling, onrust in het gezin. ziekte van vader/moeder, waardoor minder toekomst,
  • ziekte beleving,
  • overgevoeligheid
  • uit de kast komen

Situaties hebben ons in het leven gevormd. Maar hoe moeten we verder met ons pad, als we een vaste problematiek steeds tegen komen?  We komen er niet alleen doorheen? 

Of een andere situatie: Je bent niet gelukkig met je levenspad. Het werk wat je doet, voldoet niet. Je woonomgeving voldoet niet meer. Wat is het in jou, dat jou opeens een ongelukkig gevoel geeft?

Jaren heb ik mensen met problematieken face-to-face gecoacht, velen met succes. 

Ik miste iets in deze gesprekken, en heb  gezocht naar een eigen methode . Mijn mening is dat je sneller tot je inner-self komt door te doen.  

Mijn nieuwe BIOGRAFIE METHODE :  situaties herbeleven  !  

IK WIL JE HIER GRAAG IN BEGELEIDEN. Zelf heb ik zo’n soort cursus ook doorlopen en het heeft mij heel veel bewustwording opgeleverd, waardoor ik de rode draad van mijn leven ben gaan zien en mijn pad beter heb kunnen bewandelen.

JE KAN DEZE CURSUS DOEN:

  1. IN EEN GROEP ( MAX. 6 PERSONEN) op mijn bureau : EERSTVOLGENDE CURSUS:  25 februari van 10- 15 uur. met lunch 99 euro exclusief BTW. dit is een beginnerstarief. 
  2. INDIVIDUEEL ,op mijn bureau , kosten per gesprek : 75,00 voor 45 minuten
  3. VIA EEN WEBINAR  of ZOOM-cessie via facebook, zie aankondiging op facebook

Stuur een E-Mail naar lablanche@kpnmail.nl  voor meer info ., ik stuur je een Flyer voor opgave. tel.0622207807